Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.

Trygg & säker på gården

Stölder, intrång & skadegörelse har blivit allt vanligare. Ahlsell har allt du behöver för en säker gård.

Tillfället gör tjuven

Det finns mycket som du själv kan göra för att skydda din egendom och öka säkerheten på din gård. Talesättet ”tillfället gör tjuven” har sanning i sig och det bästa sättet att motverka stölder, skadegörelse och intrång är att försvåra brottslingarnas vardag. Faktum är att med ökad kunskap och konkreta åtgärder kan både stölder och skadegörelse förebyggas. 

Tips och produkter för dig som har en gård

Tillsammans med Ahlsell strävar vi efter att på olika sätt bidra till att göra er vardag lite enklare. Därför har Ahlsells säkerhetsspecialister tagit fram ett urval av produkter i deras breda sortiment, som är speciellt framtaget för professionella användare.

Smarta larm och skydd

Det handlar bland annat om inbrottslarm med tillhörande trådlösa och trådbundna detektorer, överfallslarm, smarta kodlås, nyckelförvaring och riktigt effektiva och energisnåla LED-strålkastare. Målet är att du på ett enkelt sätt ska kunna utforma ett skydd av hög kvalitet som fungerar för dina behov och är relevant för den verksamhet som bedrivs på just din gård.

Läs experternas tips och produktförslag

 

 

Belysningsexperten tipsar

Jothanna Lund Persson är specialistsäljare på Ahlsell och kan sin ljussättning.

Läs mer

Ahlsell

Rabatt på hela Ahlsells sortiment

Läs mer

Handla online hos Ahlsell

Handla enkelt och smidigt i Ahlsells webbutik och Ahlsellappen. Som inloggad i e-handeln eller Ahlsells app ser du dina Samköpsrabattspriser och kan lägga din order direkt. 

Läs mer