K-Bygg

Förhandlade rabatter på hela sortimentet

K-Bygg har ett 50-tal bygghandlare från Storuman i norr till Vetlanda i söder. Hos K-Bygg finns produkter, specialister, tjänster och mer samlat under ett och samma tak. De servar både proffskunder och konsumenter.

Som kund hos Samköpsrabatter får du rabatt på ordinarie priser i K-Byggs butiker och webbshop. Du behöver ett konto hos K-Bygg kopplat till vårt avtal.

Se vad vi kan erbjuda genom att logga in

Logga in för att få mer information och anslut dig till rabattavtalet.

Villkor

* Samköpsrabatten gäller på ordinarie priser. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden och gäller ej på kampanjvaror och Alltid Bra Pris varor.

 

Så handlar du i webbshopen

För att handla i webbshopen www.k-bygg.se behöver du ett konto som är kopplat till Samköpsrabatter. För att lägga upp konto och få inloggningsuppgifter till webbshopen mailar du dina företagsuppgifter till info@k-bygg.se,  ange ”avtalskonto LRF” på ämnesraden. OBS! Alla butiker har inte en e-handel kopplad till sin butik. Målsättningen är att alla butiker ska vara kopplade under 2023. 

Är du redan kund hos K-Bygg?

Koppla ditt konto till Samköpsrabatter genom att maila namn och kundnummer till info@k-bygg.se,  ange ”avtalskonto LRF” på ämnesraden.

Hitta närmaste butik

 

Avtalet är tecknat av LRF Samköp AB. Reservation för eventuella fel.

Samköpsdagar hos K-Bygg

Dags för Samköpsdagar hos K-Bygg med 20% på ordinarie priser. Välkommen till din närmaste butik.

Läs mer

Vad står K-Bygg för?

Så här beskriver K-Bygg vad k:et i K-Bygg står för.

Läs mer