Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.

K-Rauta under 2024

K-Rauta blir en del av K-Bygg

Genom att K-Rauta blir en del av K-Bygg får de större kraft, kompetens och kvalitet och kan fortsätta erbjuda dig som företagskund ett brett sortiment med allt du behöver till dina byggprojekt.

Om K-Bygg

Sedan 2021 har LRF Samköp ett rabattavtal med K-Bygg. K-Bygg har ett bra sortiment anpassat efter sin lokala marknad. Precis som K-Rauta har K-Bygg lång erfarenhet och stor kunskap av att förverkliga byggprojekt. K-Byggs butiker finns på ett 50-tal orter, från Storuman i norr till Vetlanda i söder.

Här ser du alla K-Byggs butiker

K-Rauta varuhus som har stängts under mars

Varuhusen i Kungens Kurva, Malmö och i Umeå har stängts ner under andra halvan av mars. 

Varuhus som stängde under 2023 

I december 2023 stängde K-Rautas varuhus i Växjö och i Linköping. Bor du i Linköping hittar du ditt lokala K-Bygg på Gillbergagatan 17, bara 8 minuter från K-Rautas varuhus. Utanför Linköping finns ytterligare 7 K-Bygg butiker i Mjölby, Motala, Norrköping, Rimforsa, Söderköping, Vadstena och Åtvidaberg som står redo att serva dig i dina byggprojekt.

Löpande information om vad som händer

Här kommer vi fortsätta att informera om dig om vad som händer inom K-Rauta under 2024. Så länge ditt K-Rauta varuhus är öppet har de som ambition att ha fullt sortiment och ge dig bästa möjliga service till rabatterade priser med vårt avtal.

Här ser du alla K-Rauta varuhus

Mer om K-ByggMer om K-Rauta