Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.
Något gick tyvärr fel. Försök gärna igen eller kontakta vår kundtjänst.

Ahlsell

Rabatt på hela sortimentet

Ahlsell är Nordens ledande tekniska handelsbolag inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och logistik i världsklass, ser Ahlsell till att möta dina behov och förväntningar samt att göra din vardag lite enklare. Sortimentet omfattar bland annat allt inom Mark & VA, El & ventilation, Kläder & skydd, Installations- & verkstadsprodukter samt mycket annat som du inom det gröna näringarna behöver.

Vårt erbjudande

Du som har konto hos Samköpsrabatter kan koppla dig till vårt avtal med Ahlsell och ta del av de fördelaktiga rabatter och villkor som vi har förhandlat fram. Handlar du för mer än 2 000 kr netto är leveransen dessutom kostnadsfri.*

Logga in 

Få mer information och anslut dig till rabattavtalet.

Butiker

Med över 130 butiker från norr till söder är Ahlsells olika experter alltid redo att hjälpa dig. Här hittar du Ahlsells butiker.


E-handel

Oavsett var du befinner dig finns Ahlsells webbutik alltid nära tillhands. Den har öppet 24/7 och fungerar lika bra på datorn, som i telefonen och surfplattan. Kolla även in Ahlsell-appen. Som inloggad i e-handeln eller Ahlsells app ser du dina Samköpsrabattspriser direkt, både hemma och genom att skanna produkterna i butiken.

 

* Gäller alla lagerförda produkter som inte betraktas som särskilt skrymmande.

 

Avtalet är tecknat av LRF Samköp AB. Reservation för eventuella fel.

Handla online hos Ahlsell

Handla enkelt och smidigt i Ahlsells webbutik och Ahlsellappen. Som inloggad i e-handeln eller Ahlsells app ser du dina Samköpsrabattspriser och kan lägga din order direkt. 

Läs mer

Allt för arbetsplatsen

Ahlsell har nu ett nytt sortiment med arbetsplatsutrustning: olika lösningar för förvaring, lyft, kärror, vagnar och belysning till förmånliga priser och villkor.

Läs mer

Nöjd kund: Nils-Olov Lindfors

Kreativ tusenkonstnär och framgångsrik affärsman.

Läs mer

Verkstadssortiment hos Ahlsell

Tack vare att Ahlsell har förvärvat Pela Tools så finns nu sortimentet att köpa i Ahlsells webbutik samt i utvalda Ahlsellbutiker.

Läs mer

Nöjd kund: Sven-Ulrich "Dulle" Ohlsson

På Norrbackens Lantbruk utanför Söderhamn producerars nötkött till privata såväl som offentliga kunder.

Läs mer

Bevattningsdamm för lönsammare odling

Andreas Nypelius damm på Gotland gör potatisen och grönsakerna lönsammare.

Läs mer